donderdag 20 november 2014

Trots, mijn quote op de achterkant van Zes seconden - Daniëlle Bakhuis


Recent is het nieuwste boek Zes seconden van Daniëlle Bakhuis verschenen. Vorig jaar las ik haar boek Wat als… met heel veel plezier, ik ben erg enthousiast over dit boek. Mijn recensie lees je hier.
Vanavond kreeg ik zoiets gaafs te horen, ik ben echt ongelofelijk trots. Ik sprak Daniëlle Bakhuis via Twitter over haar nieuwste boek en ze vroeg me of ik het al gezien had? Of ik mijn eigen quote al op de achterkant van het boek had gespot? En ze plaatste er een foto van de achterkant van Zes seconden bij. Wat?????? Nee, dat had ik dus nog helemaal niet gezien! Hoe gaaf is dat? Dit is dus echt een complete verrassing, ik had hier echt geen weet van. Ik ben echt ongelofelijk trots en zit hier met een smile op mijn gezicht van oor tot oor. Wederom een bekroning op mijn werk.
Mijn quote staat zelfs op bol, bij het boek, echt zo leuk.

Binnenkort ga ik Zes seconden lezen en verschijnt mijn recensie online, ik ben echt heel erg benieuwd, de omschrijving klinkt alvast weer veelbelovend.

Iemand knielt bij het lichaam en legt zijn oor bloot boven het masker.
Een ambulance! Schreeuwt een jongensstem.
We hebben een ambulance nodig!
Op dat moment valt mijn leven in twee stukken: er voor en er na.
Zes seconde.
Dat is precies hoe lang de Afrekening duurt: een illegaal spel waarbij het slachtoffer in elkaar wordt geschopt voor geld. Veel geld. De zestienjarige Jasmijn en haar vriendinnen besluiten mee te doen, maar de gevolgen blijken groter dan ze ooit had kunnen voorzien. Wie kan je vertrouwen als je niemand meer kunt vertrouwen?

Houdt mijn blog in de gaten, want naast mijn recensie volgt er nog iets heel leuks.

2 opmerkingen: