OVER MIJ


Welkom op Boekverslaafde

Ik ben Kat, een vijfendertigjarige boekenwum, trotse moeder van drie tienerdochters en woonachtig in het mooie Brabant en eigenaresse van Boekverslaafde.

Mijn grootste hobby is lezen, mocht er een leesverslaving bestaan, dan lijd ik daaraan en afkicken is niet noodzakelijk. Het leesvirus zit al van jongs af aan in mijn bloed.
Naast lezen houd ik van schrijven, al zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door de Nederlandse taal. Met cijfertjes heb ik niks, met letters des te meer.
Mijn grootste droom is ooit zelf een boek te schrijven.
Naast lezen houd ik van goede series en films en ben ik een echte computernerd.

Bloggen doe ik al heel wat jaren met veel plezier, alleen nooit specifiek enkel en alleen over boeken. Ik liep al een tijd met het idee rond om een eigen boekenblog te starten en besloot de stap te zetten. Sinds 10 mei 2013 is Boekverslaafde een feit. Een beslissing waar ik nog dagelijks heel blij mee ben.

Boekverslaafde is mijn persoonlijke boekenblog, voor en door boekliefhebbers.
Op Boekverslaafde deel ik graag mijn recensies, leestips en ander boekennieuws met andere boekenwurmen. Ik hoop op deze manier andere mensen te inspireren om meer boeken te lezen en enthousiast te maken over de door mij gelezen boeken.

Welke genres kun je verwachten op Boekverslaafde?
Ik ben gek op spannende lugubere thrillers, die me op het puntje van mijn stoel doen belanden of zwijmel lekker weg bij een chicklit of erotische roman.
Ik lees bijna alles wat los en vast zit en mijn favoriete genres zijn dan ook enorm veelzijdig, onder andere; Thriller, Chicklit, Erotische Roman, Young Adult, Jeugdboeken en Romans. Favoriet blijft toch wel de thriller.
Historische romans, fantasy en autobiografieën zijn aan mij niet besteed, deze sla ik dan ook liever over.

Ik heb een zwak voor boeken van eigen bodem, Nederland en België kent tal van getalenteerde auteurs. In de loop der jaren heb ik meerdere auteurs aan mijn favorietenlijstje toe mogen voegen.

Ik heb inmiddels een prettige samenwerking met diverse uitgevers en auteurs.
Naast recensies schrijven ben ik proeflezer voor uitgevers en auteurs.
Het proeflezen van een boek, wat eigenlijk nog geen echt boek is en dit misschien ook wel nooit gaat worden, is heel bijzonder om te mogen doen.

Liefs,
Kat